В мережі показали чохли для Samsung Galaxy Z Fold 6 та Flip 6

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Ми вже бачили витоки інформації щодо самих Galaxy Z Fold 6 та Flip 6, але нові зображення демонструють майбутні складані чохли Samsung, і вони варті уваги.

Реклама

Логічно припустити, що аксесуари Samsung зазвичай є одними з найкращих для пристроїв компанії. Вони часто також включають кілька додаткових функцій, таких як слоти для S Pen, кільця для зручного тримання телефону та підставки.

Цього року, здається, багато не змінилося, і Samsung планує запропонувати класичні стилі чохлів для серій Galaxy Z Fold 6 та Flip 6. Завдяки Евану Бласу з’явилися витоки зображень деяких з цих чохлів. Є кілька знайомих стилів, як-от чохли для Galaxy Z Fold 6 зі слотом для S Pen та один з ремінцем та підставкою.

Також, схоже, є варіант з екологічної шкіри, що імітує текстуру шкіри, яку можна було побачити на деяких старих чохлах Samsung. Ця нова версія відповідає більш квадратному стилю Fold 6 і використовує піднятий край навколо камери. Ці чохли, здається, доступні принаймні в коричневому та сірому кольорах.

Що стосується Galaxy Z Flip 6, здається, що є кілька варіантів кольорів для силіконового чохла з кільцем, який виглядає ідентично минулорічній лінійці. Ці чохли мають кільце на задній панелі для зручнішого тримання телефону, що є приємною деталлю. Інші чохли для Flip пропонують унікальні дизайни для тих, хто хоче трохи яскравіший пристрій.

Подія Samsung Unpacked вже не за горами і запланована на 10 липня. Захід відбудеться в Парижі, і ті, хто хоче отримати кредит у розмірі $50 та шанс виграти подарункову картку Samsung на $5000, можуть зареєструватися безкоштовно на вебсайті Samsung. Такий кредит дозволяє отримати один із цих чохлів зі значною знижкою або безкоштовно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерело9to5google.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: