OnePlus 12 і OnePlus Open отримали Android 15 Beta 2

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Google інтенсивно працює над майбутнім випуском Android 15, і вже кілька виробників почали свої власні бета-програми для цієї версії. OnePlus – один із них. Сьогодні OnePlus оголосила про негайну доступність Android 15 Beta 2 для OnePlus 12 і OnePlus Open.

Реклама

Інструкції щодо встановлення можна знайти за посиланням . Компанія зауважує, що ця версія “найбільше підходить для розробників та інших досвідчених користувачів”, і не рекомендує використовувати її, якщо “у вас мало або немає досвіду у розробці програмного забезпечення, або ви плануєте використовувати пристрій щоденно”. Так що будьте попереджені.

Нова версія принесла покращення порівняно з першою бета-версією. Загальна стабільність і продуктивність системи повинні бути кращими, а також виправлені проблеми з поділом екрану, сумісністю Bluetooth, особистим гарячим пунктом, камерою і деякими додатками сторонніх виробників.

Однак існує ще багато відомих проблем для обох моделей телефонів (які можна переглянути за посиланням на джерело нижче), що знову підкреслює, що ця версія не призначена для широкого використання. Проте приємно бачити, що OnePlus продовжує працювати над Android 15, і, сподіваємося, остаточний реліз вийде незабаром після його випуску Google пізніше цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: