HarmonyOS NEXT працюватиме набагато плавніше, ніж Android

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Інсайдер з ніком FixedFocus опублікував у соцмережі Weibo нові подробиці про мобільну операційну систему HarmonyOS NEXT, ґрунтуючись на досвіді роботи з тестовою збіркою Developer Preview 2. За його словами, прошивка має певну візуальну схожість з Android, проте помітно перевершує операційну систему Google.

Реклама

Насамперед, згідно з джерелом, HarmonyOS NEXT Developer Preview 2 запропонує користувачеві ще більш плавну анімацію, ніж Android. Інсайдер також стверджує, що до складу нової ОС увійде набір «потужних ШІ-функцій», проте не наводить подробиць про те, за що вони відповідають: у тестовому білді вони не активні.

Ще однією особливістю операційної системи стане сервіс Cloud Virtual Phone, який дозволить організувати тимчасове зберігання даних користувача під час переходу на HarmonyOS NEXT, а потім подальше завантаження їх назад на смартфон.

Реліз публічної бета-версії HarmonyOS NEXT запланований на 21 червня – до цього терміну очікується більше подробиць про прошивку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: