Смартфони

Google Pixel 9 з новим чіпом Tensor G4: результати тестів Geekbench 6

Share
Час читання: 2 хв.

Недавно в мережі з’явилися витоки, що розкривають деякі технічні характеристики майбутнього смартфона Google Pixel 9. Один із таких витоків стосується продуктивності пристрою, який був протестований за допомогою Geekbench 6 під офіційною назвою та з використанням чіпу Tensor G4.

В результаті тестування Pixel 9 показав 1653 бали у одноядерному режимі і 3313 балів у багатоядерному. Ці показники трохи відстають від інших конкурентів, таких як Snapdragon 8 Gen 3, і навіть трохи нижчі, ніж в торішній моделі Pixel 8 з чіпом Tensor G3.

Важливо зазначити, що результати тестів можуть бути варіативними через різні умови тестування або недостатню оптимізацію, що може не повністю відображати загальну продуктивність Pixel 9. Такі витоки допомагають уявити приблизні можливості нового смартфона, але остаточні висновки можна буде зробити лише після офіційного випуску та реальних випробувань на ринку.

Найбільш позитивним аспектом є підтвердження інформації про конфігурацію чипа Tensor G4. Pixel 9 оснащений основним ядром із тактовою частотою 3,1 ГГц, трьома додатковими ядрами з частотою 2,6 ГГц та чотирма із частотою 1,95 ГГц. А також 8 ГБ оперативної пам’яті та графічним процесором Mali-G715, використаним у попередній моделі Pixel 8.

Крім Geekbench, Pixel 9 і 9 Pro були протестовані на AnTuTu минулого місяця. Pixel 9 набрав 1016167 балів, у той час як Pixel 9 Pro – 1148452 бали. Також нова модель Pixel 9 Pro XL набрала 1176410 балів з тим же чіпом Tensor G3.

У витоках зображення всіх трьох пристроїв видно однаковий виріз камери. Pixel 9 має подвійну камеру, у той час як 9 Pro та 9 Pro XL – потрійну.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Google Pixel
  • Останні записи

    Motorola та Google об’єдналися для впровадження функцій штучного інтелекту у смартфони Razr

    Motorola, яка є частиною китайської компанії Lenovo Group Ltd., та Google Cloud оголосили про укладання…

    26.06.2024

    Оновлення прошивки для AirPods та Beats усувають критичну проблему безпеки

    Оновлення прошивки для навушників AirPods і Beats вирішує важливу проблему безпеки, яка може дозволити шахраям,…

    26.06.2024

    Google вирішила прибрати нескінченну прокручування результатів пошуку

    Google прийняла рішення припинити використання функції безкінечної прокрутки у своїх пошукових результатах. Ця функція, схожа…

    26.06.2024

    Samsung оголосила дату презентації нових складних смартфонів

    Компанія офіційно анонсувала свій майбутній Galaxy Unpacked за допомогою відеотизера, в якому також відкрила можливість…

    26.06.2024

    Новий флагманський Sony Xperia: що очікує користувачів

    Нещодавно в мережі з'явилися витоки нової моделі Xperia, яка призначена виключно для японського ринку. Це…

    26.06.2024

    Відправка повідомлень через RCS в iOS 18 вже працює у США

    Друга бета-версія iOS 18 додала перемикач RCS в додатку Messages, і зараз деякі оператори США…

    26.06.2024