Смартфони

iOS 18 дозволяє замінити «Привіт, Siri» на будь-яку іншу фразу

Share
Час читання: < 1 хв.

За інформацією від авторитетного оглядача пристроїв Apple Марка Гурмана з Bloomberg, з виходом iOS 18 очікуються значні покращення для голосового помічника Siri. Нові функції, пов’язані з Apple Intelligence, будуть доступні користувачам до 2025 року, але вже найближчим часом Siri отримає цікаві оновлення та ключові можливості.

Згідно з інформаційним бюлетенем Power On, користувачі зможуть отримувати допомогу від Siri без необхідності глибоких налаштувань спеціальних можливостей. Також очікується значне покращення в розумінні Siri мови користувача, навіть при наявності застережень і запинках.

Очікується, що голосовий помічник краще орієнтуватиметься в продукції Apple, що, ймовірно, означає підвищену підтримку і інформування користувачів щодо можливостей різних пристроїв компанії.

Цікавою особливістю доступною бета-тестерам iOS 18 є можливість змінити фразу активації Siri на свою власну. Для цього необхідно перейти в “Налаштування” – “Спеціальні можливості” – “Голосові команди” – “Налаштувати голосові команди” – “Siri”. Важливо, що після вимовлення нового слова потрібно зробити паузу, щоб телефон підтвердив зміну. Як зазначає видання The Verge, ця функція не розповсюджується на пристрої HomePod.

Крім покращень Siri, Apple також оголосила, що в iOS 18 буде доступний безкоштовно ChatGPT (пізніше цього року). Коли ця функція з’явиться, Siri пропонуватиме надсилати питання, на які вона не змогла відповісти, ChatGPT на базі GPT-4. При цьому користувачі можуть погодитись або відхилити пропозицію.

Поки незрозуміло, наскільки значними в цілому будуть покращення голосового помічника Siri і чи з’являться вони на всіх пристроях, включаючи HomePod та старіші моделі iPhone. Можливо, деякі функції будуть доступні лише на iPhone 15 Pro та пристроях з чіпами Apple M-серії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: AppleiOS
  • Останні записи

    Motorola та Google об’єдналися для впровадження функцій штучного інтелекту у смартфони Razr

    Motorola, яка є частиною китайської компанії Lenovo Group Ltd., та Google Cloud оголосили про укладання…

    26.06.2024

    Оновлення прошивки для AirPods та Beats усувають критичну проблему безпеки

    Оновлення прошивки для навушників AirPods і Beats вирішує важливу проблему безпеки, яка може дозволити шахраям,…

    26.06.2024

    Google вирішила прибрати нескінченну прокручування результатів пошуку

    Google прийняла рішення припинити використання функції безкінечної прокрутки у своїх пошукових результатах. Ця функція, схожа…

    26.06.2024

    Samsung оголосила дату презентації нових складних смартфонів

    Компанія офіційно анонсувала свій майбутній Galaxy Unpacked за допомогою відеотизера, в якому також відкрила можливість…

    26.06.2024

    Новий флагманський Sony Xperia: що очікує користувачів

    Нещодавно в мережі з'явилися витоки нової моделі Xperia, яка призначена виключно для японського ринку. Це…

    26.06.2024

    Відправка повідомлень через RCS в iOS 18 вже працює у США

    Друга бета-версія iOS 18 додала перемикач RCS в додатку Messages, і зараз деякі оператори США…

    26.06.2024