Google Pixel 9 з новим чіпом Tensor G4: результати тестів Geekbench 6

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Недавно в мережі з’явилися витоки, що розкривають деякі технічні характеристики майбутнього смартфона Google Pixel 9. Один із таких витоків стосується продуктивності пристрою, який був протестований за допомогою Geekbench 6 під офіційною назвою та з використанням чіпу Tensor G4.

Реклама

В результаті тестування Pixel 9 показав 1653 бали у одноядерному режимі і 3313 балів у багатоядерному. Ці показники трохи відстають від інших конкурентів, таких як Snapdragon 8 Gen 3, і навіть трохи нижчі, ніж в торішній моделі Pixel 8 з чіпом Tensor G3.

Важливо зазначити, що результати тестів можуть бути варіативними через різні умови тестування або недостатню оптимізацію, що може не повністю відображати загальну продуктивність Pixel 9. Такі витоки допомагають уявити приблизні можливості нового смартфона, але остаточні висновки можна буде зробити лише після офіційного випуску та реальних випробувань на ринку.

Найбільш позитивним аспектом є підтвердження інформації про конфігурацію чипа Tensor G4. Pixel 9 оснащений основним ядром із тактовою частотою 3,1 ГГц, трьома додатковими ядрами з частотою 2,6 ГГц та чотирма із частотою 1,95 ГГц. А також 8 ГБ оперативної пам’яті та графічним процесором Mali-G715, використаним у попередній моделі Pixel 8.

Крім Geekbench, Pixel 9 і 9 Pro були протестовані на AnTuTu минулого місяця. Pixel 9 набрав 1016167 балів, у той час як Pixel 9 Pro – 1148452 бали. Також нова модель Pixel 9 Pro XL набрала 1176410 балів з тим же чіпом Tensor G3.

У витоках зображення всіх трьох пристроїв видно однаковий виріз камери. Pixel 9 має подвійну камеру, у той час як 9 Pro та 9 Pro XL – потрійну.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: