Apple свідомо випустила неякісний iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В історії Apple було кілька невдалих моментів, пов’язаних з випуском iPhone. Можна згадати проблеми з антенами в iPhone 4, облазить фарба і дряпається корпус iPhone 5 або легко згинаючий iPhone 6 і iPhone 6 Plus. Як виявилося, про один з цих недоліків компанія знала, але все ж вирішила пустити неякісний апарат у виробництво.

В рамках судового процесу проти Apple у справі проблем з сенсорним екраном в iPhone 6 і iPhone 6 Plus через гнучкість корпусу з’ясувалося, що компанія знала про недостатню міцність смартфонів. Дана інформація була виявлена ​​у внутрішніх документах «яблучної» корпорації, наданих суду.

Згідно з внутрішніми тестами Apple, iPhone 6 був в 3,3 рази більше схильний до вигину, ніж iPhone 5S, тоді як iPhone 6 Plus за рахунок великих розмірів гнувся в 7,2 разів сильніше попередньої моделі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Через два роки після виходу iPhone 6 і iPhone 6 Plus їх власники почали масово скаржитися на проблему з тачскріном. Екран повністю переставав реагувати на торкання або ж робив це з перебоями. Більш того, на дисплеї з’являлися сірі смуги. Як з’ясувалося, проблеми були пов’язані саме зі схильністю смартфонів до згинання. Навіть якщо користувач акуратно працював з пристроєм, найменший вигин в кишені або сумці призводив до того, що контролер сенсорного екрану, припаяний до материнської плати, виходив з ладу через низьку якість припою.

У травні 2016 року Apple додала в корпус проблемних iPhone епоксидну смолу, щоб зміцнити конструкцію, але визнавати проблему з недостатньою жорсткістю пристроїв компанія поки не має наміру.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.