Представлений Xreal Beam Pro – напівсмартфон, з якого неможливо дзвонити

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Компанія Xreal, що спеціалізується на випуску AR-окулярів, представила новий гаджет – Xreal Beam Pro. Зовні девайс нагадує смартфон і навіть працює на Android, але з нього не можна дзвонити. По суті це медійний плеєр, як iPod Touch.

Реклама

Xreal Beam Pro – це доповнення до AR-окулярів бренду, яке значно розширює їх можливості. Так, самі окуляри можна підключити до смартфона чи консолі, але їх функції будуть обмежені. Xreal Beam Pro працює під управлінням “nebulaOS” – кастомної оболонки для Android 14 з акцентом на AR-функції.

Реклама

Девайс пропонує 6,5-дюймовий LCD-дисплей з роздільною здатністю Full HD+ та частотою оновлення 90 Гц. На задній панелі розташовані дві камери по 50 Мп (сенсори ISOCELL JN1), які можна використовувати для зйомки 3D-фото та відео. Сам пристрій виступає контролером з датчиками руху на кшталт аеромиші.

Також Xreal Beam Pro отримав 4-нм чіпсет Snapdragon (модель не вказана), 6/8 ГБ оперативної пам’яті та 128/256 ГБ вбудованої пам’яті, Wi-Fi 6 (ax), Bluetooth 5.2 та акумулятором ємністю 4300 мАг. На корпусі розташовані два порти USB-C: один – для підключення до окулярів, другий – для заряджання.

Продаж Xreal Beam Pro вже стартував. Базова модель на 6/128 ГБ коштує 1300 юанів (~$180), а модель на 8/256 ГБ – 1600 юанів (~$220). Компанія планує випустити модель із підтримкою мереж 5G у серпні. Вона коштуватиме 2000 юанів (~$280).
Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGSM Arena

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ