Apple запрошує на презентацію iPhone SE 2, iOS 12 і інших продуктів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще в березні стало відомо, коли саме відбудеться конференція для розробників WWDC 2018, в рамках якої очікується офіційний анонс безлічі різних продуктів. Сьогодні, 22 травня 2018 року, компанія Apple зробила розсилку запрошень на майбутній захід, основна частина якого пройде 4 червня. Саме в цей день публіці повинні показати iPhone SE 2, iOS 12, а також ряд інших продуктів.

Згідно з офіційною інформацією в запрошеннях, конференція WWDC 2018 буде проходити з 4 по 8 червня включно в Сан-Хосе, Каліфорнія. В якості місця проведення був обраний McEnery Convention Center. Презентація нових продуктів відбудеться в першу чергу, а пройде вона в перший день о 19:00 за київським часом. Повинні показати щонайменше три нових фізичних продукту, серед яких виявляться iPhone SE 2 і два нових iPad Pro.

Крім того, публіці презентують операційні системи iOS 12, macOS 10.14, watchOS 5 і tvOS 5. На додаток до цього, повинні оновити прошивку для «розумної» колонки HomePod і уявити безліч другорядних програмних продуктів. Швидше за все, багато уваги приділять машинного навчання, штучного інтелекту та голосовому помічнику Siri, який дуже сильно поступається Google Assistant у всіх аспектах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До сих пір точно невідомо, отримають нові iPad Pro сканер особи Face ID або ж немає. Оскільки це флагманські моделі, які оснащені по самому останньому слову техніки, то присутня така особливість в них повинна, однак у цього є і інша сторона. Будь-який смартфон – цей пристрій індивідуальний, тоді як планшетом може користуватися відразу кілька людей, а сканер особи Face ID здатний запам’ятовувати тільки одну особу. Як це завдання вирішить Apple, якщо вона взагалі стане це робити, поки що невідомо.

Залишається вірити, що ближче до WWDC 2018 у мережу потрапить більше інформації про нові продукти компанії Apple. Крім того, кілька годин тому в мережу виклали зображення смартфона iPhone SE 2, які проливають світло на його зовнішній вигляд і особливості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.