Керівництво Xiaomi назвало дату презентації смартфонів Mi 7 і Mi 8, і смарт-браслета Mi Band 3

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не так давно в мережі з’явилася інформація про те, що 31 травня 2018 року китайська корпорація Xiaomi проведе велику презентацію , в ході якої публіці покажуть якісь нові пристрої. Інсайдери відразу ж припустили, що користувачів чекає анонс довгоочікуваних смартфонів Mi 8 і смарт-браслета Mi Band 3, поява яких очікується ось уже як три місяці. Сьогодні, 21 травня, керівництво компанії частково підтвердило цю інформацію.

Авторитетне видання Gizmochina з посиланням на заяву глави Xiaomi Лея Цзюня пише, що керівництво компанії підтвердило презентацію, яка пройде 31 травня. За даними від засновника китайської корпорації, в ході цього заходу публіці покажуть відразу два нових флагман – Mi 7 і Mi 8 Anniversary Edition, а також спортивний браслет Mi Band 3. Друге, мобільний пристрій буде представляти із себе просунуту версію першого. Саме вона, швидше за все, отримає вбудований в дисплей сканер відбитків пальців, 8 ГБ оперативної і 256 ГБ постійної пам’яті, а також інші особливості.

Таким чином, за офіційною інформацією, презентація Xiaomi Mi 7, Mi 8 і Mi Band 3 трапиться вже в самому кінці цього місяця. Це означає, що всі три новинки можна буде купити в червні нинішнього року, але, звичайно, тільки на території Китаю. Коли всі три новинки добурется до полиць українських магазинів – невідомо, однак це має статися до кінця літа.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше, до такої заяви, засновник Xiaomi Лей Цзюнь офіційно розповів про смартфон Mi Max 3. Він повідомив про те, що чекати появу цього телефону в травні і червні не варто, тому як його презентація гарантовано відбудеться в липні нинішнього року. Очікується, що цей апарат одержить 6,99-дюймовий IPS-екран з здатністю 2160 на 1080 пікселів (Full HD +), 8-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 660 в топовій модифікації, а також операційну систему Android 8.1 Oreo.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.