У Мережі розповіли про приховані можливості iPhone X, невідомих користувачам

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Мережі оприлюднені приховані можливості iPhone X, невідомі більшості користувачів. Ці опції допомагають очистити ОЗУ гаджета і знищити назви папок, що розміщуються на домашніх сторінках.

Перший секрет стосується поліпшенню продуктивності iPhone, що більш за все стане в нагоді при запуску об’ємного додатку. Для цього власнику «яблучного» пристрою слід відкрити меню налаштувань і увійти в розділ «Основні», перейти за посиланням «Універсальні пристрої», де активувати AssistiveTouch, по черзі підняти і знизити гучність і затиснути кнопку живлення. У пункті «Вимкнення» натиснути AssistiveTouch і Home. Після повернення кошти стільникового зв’язку на домашній дисплей його ОЗУ очиститься.

Позбутися від назв папок можна за допомогою браузера Safari. Для цього користувач переходить на сторінку підтримки, копіює вміст між червоними дужками і вставляють його замість назв папок в «редагування домашньої сторінки».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для відтворення YouTube-роликів «в тлі» знадобиться браузер Dolphin. Встановивши його, необхідно вибрати відео і згорнути сервіс. Якщо відтворення зупиниться, відновити його можна за допомогою «Пункту управління».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.