На ринок смартфонів виходить новий бренд із незвичайною ідеєю

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Деякі бренди відмовляються від виробництва смартфонів, інші лише починають. Компанія Moondrop нещодавно приєдналася до останньої групи.

Moondrop – це китайська компанія, заснована в 2015 році і спеціалізується на виробництві дизайнерської та аудіофільської аудіотехніки. У портфоліо в основному входять навушники, підсилювачі для навушників та портативні програвачі компакт-дисків, але незабаром воно буде розширено смартфонами.

Moondrop MIAD 01 – музичний смартфон з двома роз’ємами

Модель MIAD 01 анонсували щойно у соцмережі X (колишній Twitter), де виробник розкрив кілька цікавих подробиць.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон буде оснащений двома різними роз’ємами для навушників. Крім стандартного роз’єму 3,5 мм (сьогодні рідко зустрічається в телефонах), Moondrop також планує реалізувати менш популярний роз’єм 4,4 мм.

Завдяки більшому діаметру, цей тип роз’єму відрізняється більш високою якістю звуку, що передається і в основному використовується в навушниках високого класу.

Moondrop повідомляє, що характеристики смартфона MIAD 01:

  • 6,7-дюймовий вигнутий OLED-екран роздільною здатністю 1080p, з частотою оновлення 1080p і частотою затемнення 1920 Гц;
  • Флагманський аудіодекодер;
  • Окремий аудіотракт, вкритий золотом;
  • LDO-регулятор.

Дата виходу та ціна смартфона Moondrop MIAD 01 наразі невідомі. Навушники цієї марки – залежно від моделі – коштують від кількох тисяч до кількох десятків тисяч рублів.

Чи мають смартфони для аудіоентузіастів сенс у 2024 році

Раніше LG випускала виключно музично-орієнтовані смартфони, але в 2021 році корейський виробник повністю припинив випуск телефонів.

У 2015 році Marshall також спробувала свої сили на цьому ринку, але відмовилася від нього, випустивши лише один смартфон. З популярних брендів сьогодні тільки Sony, схоже, орієнтована на аудіофілів.

Японська компанія, як і раніше, пишається використанням високоякісних аудіокомпонентів і наявністю роз’єму для навушників у своїх девайсах. Проте смартфони лінійки Xperia рідко фігурують у рейтингах найпопулярніших смартфонів у світі.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.