Опубліковано фотографії Google Pixel 9 Pro з 16 ГБ ОЗП LPDDR5 та 128 ГБ сховища UFS

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До наступної презентації Google, запланованої на 14 травня цього року, залишилося менше місяця. В даний час очікується, що компанія випустить лише Pixel 8a, який наразі представлений у чотирьох колірних варіантах. Однак нещодавно з’явилися деякі витоки, пов’язані з Pixel 9. Google натякнула на випуск наступника Pixel Fold через серію Pixel 9 під назвою Pixel 9 Pro Fold.

А тепер у мережі з’явилося зображення смартфона, що імовірно є прототипом Pixel 9 Pro. В даний час Google пропонує потрійні камери лише у дорогих смартфонах, таких як Pixel 8 Pro. Проте минулого місяця з’явилося повідомлення про те, що це більше не буде застосовуватись у серії Pixel 9, яка вийде цієї осені.

Натомість Google розробить альтернативу невеликому iPhone Pro від Apple і випустить його під назвою Pixel 9 Pro. Про це свідчать опубліковані фотографії. Тим не менш, фотографія Pixel 9 Pro, розміщена поряд з iPhone 14 Pro Max, підкреслює компактніші розміри першого, які, як стверджується, становлять 152,8 x 71,9 x 8,5 мм.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Загалом, Pixel 9 Pro відповідає першим рендерам: оновлений корпус, три задні камери та більш плоскі краї, ніж останні випущені смартфони Pixel. Аналогічним чином, на зображеннях, що просочилися, показаний Pixel 9 Pro з плоским дисплеєм і матовою задньою панеллю, але з глянсовими бічними панелями.

Крім того, на одному із зображень можна побачити кодову назву пристрою “Cayman”, 16 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5 та 128 ГБ сховища Samsung UFS. Це означає, що Pixel 9 Pro, який вийде пізніше цього року, може отримати на 4 ГБ більше оперативної пам’яті, ніж останній смартфон Pixel Pro, але Google збереже 128 ГБ як варіант зберігання даних.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.