Компанія Xiaomi повідомила дату виходу Mi Band 3 і Mi 8, і пообіцяла роздати 100 штук Mi 8

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайці повідомляють що компанія Xiaomi розсилає запрошення на презентацію свого флагмана Xiaomi Mi 8 який повинен стати найпершим у світі смартфоном на Android який отримає сканер розпізнання по обличчю, і не менше очікуваного Xiaomi Mi Band 3. Представлять ці пристрої в Китаї, і за чутками крім Mi Band 3 і Mi8 покажуть ще якісь продукти.

Може бути поновлення якихось вже існуючих гаджетів. У китайській соцмережі з’явилися зображення які доводять що компанія Xiaomi випустить модель MI 7 через свій восьмий день народження. І представлять смартфон Xiaomi Mi 8 разом з браслетом Mi Band 3 в кінці травня.

А найцікавіше і приємне то що компанія Xiaomi обіцяє абсолютно безкоштовно роздати 100 штук смартфонів Xiaomi Mi8. Не знаю як це буде робитися, може буде якийсь розіграш. Але я думаю компанія придумає щось цікаве а не тупо роздасть смартфони наприклад першим-ліпшим на презентації.

Але в будь-якому випадку деяким сильно пощастить і отримають новенькі смартфони топового рівня на халяву. Але сама компанія Xiaomi офіційно поки мовчить щодо дати презентації своїх нових продуктів. Але думаю що вони спеціально мовчать тим самим підігріваючи інтерес до своєї продукції. Але в будь-якому випадку думаю в кінці травня всі таки презентація нових продуктів відбудеться. Залишилось зовсім трохи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.