HMD представила нудний телефон: створений для цифрової детоксикації

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

HMD випустила свій абсолютно новий пристрій під назвою Boring Phone. Назва може здатися безглуздою, але це дійсно телефон, який набридне вам. В епоху смартфонів, коли ми говоримо про ігри з насиченою графікою і високоякісні камери, HMD вирішила випустити щось інше. Нудний телефон створений для того, щоб ми могли відпочити від соціальних мереж і пограти в класичну гру snake. Що ж, давайте поговоримо про те, що таке нудний телефон, нижче.

Boring Phone створено у співпраці з Heineken і Bodega. У телефоні панує атмосфера ретро, але компанії вдалося надати йому пікантності, забезпечивши його прозорим корпусом. Ви можете побачити всі елементи внутрішнього обладнання через прозорий корпус, який сподобається ентузіастам технологій.

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

“Нудний телефон” оснащений 2,8-дюймовим дисплеєм QVGA всередині і 1,77-дюймовим дисплеєм зовні. Він має 128 МБ вбудованої пам’яті, а також підтримує карти microSD.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У телефоні також є 0,3-мегапіксельна камера і 3,5-мм роз’єм для навушників. “Нудний телефон” можна використовувати для дзвінків і текстових повідомлень через мережі 2G, 3G і 4G. Є базові додатки для дзвінків і текстових повідомлень, а також культова гра Snake. Телефон також підтримує FM-радіо, але зверніть увагу, що інтернет-браузера немає. Говорячи про час автономної роботи, зазначимо, що ємність телефону становить 1450 мАг, що гарантує час роботи в режимі очікування протягом одного тижня.

На веб-сайті Heineken передбачається, що це буде телефон обмеженої серії, всього буде випущено 5000 одиниць. Ба більше, його не продаватимуть, а радше він буде доступний у вигляді подарунків. Проте, HMD, схоже, більше фокусується на власному брендингу, ніж Nokia. Також очікується, що компанія незабаром випустить нову лінійку смартфонів.

ВИСНОВОК

Нудний телефон – унікальний пристрій, який може бути маркетинговим трюком, але в нього також є реальний приклад використання. У наше сучасне століття соціальних мереж необхідно приділяти трохи часу Інтернету, і The Boring Phone пропонує рішення для цього. Культова гра Snake, а також унікальний дизайн роблять Boring Phone цікавим пристроєм.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.