Samsung Galaxy S25, можливо, не буде повністю оснащений Exynos

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Рішення Samsung повернути чіпсет Exynos для серії Galaxy S24 цього року було зустрінуте з великою стурбованістю. У лінійці Galaxy S23 використовувався тільки Snapdragon, і це було дуже добре прийнято. Цього року Samsung зберегла поділ Exynos і Snapdragon для Galaxy S24 і Galaxy S24+, тоді як Galaxy S24 Ultra – це тільки Snapdragon на всіх ринках.

Ходили чутки про те, що Samsung потенційно може використовувати Exynos для Galaxy S25 наступного року. Передбачається, що компанія працює над капітальним ремонтом свого чипсета Exynos, і Galaxy S25 буде обраний для демонстрації результатів цієї праці. Однак тепер з’ясувалося , що Samsung, можливо, ще не повністю переходить на Exynos.

Попередні чутки породили очікування, що Samsung може використати новий чипсет Exynos 2500 тільки для серії Galaxy S25. Подейкують, що він значно кращий за попередні версії: компанія створила окрему команду для оптимізації наступного високопродуктивного чіпа.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У звітах також йдеться про те, що Samsung старанно працювала над поліпшенням оптимізації та ефективності Exynos 2500 – галузей, у яких її чіпсети традиційно відстають від своїх аналогів Snapdragon від Qualcomm. Однак останні новини припускають, що Samsung має намір зберегти статус-кво наступного року, дотримуючись того ж поділу Exynos і Snapdragon, який ми звикли очікувати від його флагманської лінійки.

Хоча це ще не підтверджено, цілком імовірно, що Snapdragon 8 Gen 4 для Galaxy може бути обмежений тільки Galaxy S25 Ultra, а інші моделі в лінійці будуть оснащені чіпсетами Snapdragon і Exynos 2500.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.