Red Magic вирішує охолодити iPhone: випущено Cooler 5 Pro з підтримкою MagSafe

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ігровий бренд Red Magic представив новий кулер для любителів мобільних ігор під назвою Cooler 5 Pro. Аксесуар підтримує магнітне кріплення MagSafe, а також оснащений задньою кліпсою, що робить його сумісним практично з усіма смартфонами.

Red Magic Cooler 5 Pro краще охолоджує і має ШІ-термоконтроль, який підлаштовується під температуру пристрою. На жаль, ця функція доступна лише через додаток для Android, тобто власники iPhone не отримають автоматичних налаштувань.

Пристрій від ігрового підрозділу nubia заявляє, що охолоджує смартфон до 35 градусів C і досягає -12 градусів. Згідно з офіційною інформацією, він може знизити температуру з 28 градусів до 0 всього за 30 секунд.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

7-лопатевий вентилятор обертається зі швидкістю до 5500 об/хв, але ніколи не стає гучнішим за 35 дБ. Пластина рідинного охолодження 3D VC загальною площею 3060 кв. мм. Вона не має акумулятора для автономної роботи, тому її потрібно підключати або до телефону, або до зовнішнього зарядного пристрою.

Red Magic Cooler 5 Pro коштує 59 євро без задньої кліпси та 64 євро з кліпсою. Він буде доступний у всіх регіонах, де працює Red Magic, з 15 квітня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.