Технічні характеристики Redmi Note 13 Turbo стали відомі напередодні офіційного запуску

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На тлі кількох припущень, нова інформація про майбутній Redmi Note 13 Turbo натякає на ключові характеристики телефону, включаючи підтримку роздільної здатності 1,5K, 50-мегапіксельну основну камеру, чипсет Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3 та багато іншого. Варто зазначити, що телефон буде запущений в Китаї наступного місяця і може бути ребрендований як POCO F6 для глобальних ринків.

Ключові деталі Redmi Note 13 Turbo

Повідомляється, що Note 13 Turbo вийде з роздільною здатністю 1,5K. Крім того, він може включати екрани, що поставляються як TCL Huaxing, так і Tianma.

Цей телефон Redmi буде оснащений чипсетом Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3, 50-мегапіксельною основною камерою IMX882 та 20-мегапіксельною фронтальною камерою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується акумулятора, то джерело повідомило, що Redmi Note 13 Turbo може бути оснащений акумулятором на 5000 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 90 Вт.

Тим часом, за іншими даними, Redmi Note 13 Turbo може дебютувати на глобальному ринку під брендом POCO як POCO F6. Очікується, що його ціна складе близько 499 доларів.

Дизайн Redmi Note 13 Turbo

За даними джерела, дизайн передньої панелі майбутнього Redmi Note 13 Turbo буде нагадувати дизайн смартфона Redmi K70e. Тим часом кажуть, що дизайн задньої панелі буде натхненний моделями Redmi Note 12 Turbo і Redmi Note 13 Pro+.

Крім того, нещодавнє відео, яким поділився офіційний представник компанії, пропонує поглянути на дизайн передньої панелі нового смартфона Redmi, ймовірно, Note 13 Turbo. Схоже, що він оснащений плоским дисплеєм з дещо товстішими рамками внизу порівняно з боковими сторонами.

Примітно, що, схоже, немає пластикової рамки навколо екрану. На правій грані видно кнопки регулювання гучності та ввімкнення. Однак конкретних деталей щодо дизайну задньої панелі або специфікацій майбутнього пристрою розкрито не було.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.