Xiaomi Redmi Note 13 Turbo засвітився на живому фото

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що Xiaomi запустить Redmi Note 13 Turbo з чипсетом Snapdragon 8s Gen 3. Досі були лише чутки, в тому числі про те, що він може вийти на міжнародний ринок під назвою Poco F6. Новий витік дозволяє нам побачити обличчя цього смартфона.

Томас Ванг, генеральний директор бренду Redmi, розповів про спадщину Xiaomi у вигляді потужних і відносно доступних смартфонів. Він продемонстрував новий пристрій, сказавши, що він має “привабливу передню панель”. Скоріше за все, це і є Note 13 Turbo.

Телефон можна було побачити в короткому відеоролику, розміщеному в соціальних мережах. На зображенні ми бачимо плоску панель, єдиний отвір для селфі-камери й клавішу живлення, що виступає, а це означає, що телефон, ймовірно, має OLED-дисплей зі сканером відбитків пальців під ним.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Snapdragon 8s знаходиться між чіпами Snapdragon 8 другого і третього покоління з одним основним ядром Cortex-X4 з тактовою частотою 3 ГГц. Якщо чутки підтвердяться і Note 13 Turbo вийде на ринок з цією SoC, він стане першим пристроєм з популярної лінійки середнього цінового сегмента з такою потужною платформою.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.