Смартфони

Huawei P70 Pro з процесором Hisilicon Kirin 9000s отримає трикутний модуль камери

Share

Наступний тиждень обіцяє бути багатим на події для любителів техніки – передбачається, що Huawei представить кілька нових моделей у серії P70. Нещодавно в китайській соціальній мережі Weibo були опубліковані фотографії, які, імовірно, демонструють дизайн Huawei P70 Pro і Huawei P70 Art Edition. За офіційною інформацією, анонс таких нових продуктів заплановано на 2 квітня.

Однак, варто зазначити, що ці зображення були отримані з невідомих джерел у Китаї, тому ставитися до них варто з деякою часткою скепсису. Тим не менш, уже в декількох джерелах згадувався незвичайний трикутний модуль камери, тому зараз існує багато припущень, що наступне покоління флагманської камери Huawei буде оснащено трьома камерами, розташованими у формі кнопки відтворення. Крім цього, Art Edition може порадувати своїм привабливим візерунком на задній панелі, який завдяки інноваційним матеріалам і виробничим процесам надає моделі особливого шарму.

Якщо вірити останнім чуткам, всі чотири моделі – Huawei P70, P70 Pro, P70 Pro+ і P70 Art Edition – будуть оснащені процесором Hisilicon Kirin 9000s, яскравим LTPO OLED-дисплеєм з яскравістю 3000 ніт, а також 13-мегапіксельною селфі-камерою з сенсором розміром 1/2,36 дюйма. Акумулятори даних пристроїв підтримують швидке дротове заряджання потужністю 88 Вт, а також мають можливість швидкого бездротового заряджання, обмеженого 50 Вт для базової моделі і 80 Вт для трьох дорожчих варіантів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як відомо, у серії Huawei P завжди була сильна система камер, і P70 тут не є винятком. Заявляється, що Huawei P70 Pro+ і Huawei P70 Art Edition матиме основну камеру на 50 Мп із сенсором Sony IMX989 розміром 1 дюйм, ширококутну камеру на 50 Мп із сенсором Sony IMX858 розміром 1/2,55 дюйма, а також камеру на 50 Мп із перископічним телеоб’єктивом, оснащеним цим же сенсором, 4-кратним зумом і функцією макрозйомки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Huawei
  • Останні записи

    Як зарядити телефон без електрики: 12 простих способів

    Тотальне вторгнення Російської Федерації та регулярні обстріли наших сіл і міст ворожими безпілотниками та ракетами…

    08.05.2024

    Е-кабінет для військовозобов’язаних запустять у червні: які дані у ньому будуть

    В Україні електронний кабінет військовозобов'язаного планують запустити на початку червня 2024 року. Про це повідомила заступниця голови Міноборони Катерина…

    08.05.2024

    Які смартфони Motorola мають отримати Android 15

    15 версія Android ще не вийшла, але автори порталу Gizmochina вже підрахували, які пристрої Motorola…

    08.05.2024

    Apple запатентувала конструкцію шарніру для складаного iPhone

    Ще у жовтні 2023 року Apple подала заявку на патент, який описує конструкцію шарніру для…

    08.05.2024

    iPod Nano з’явився в рекламі Apple, присвяченій ще тоншому iPad Pro

    Новий iPad Pro змістив iPod nano з позиції найтоншого пристрою в історії компанії Apple, і…

    08.05.2024

    Головна функція Galaxy 2024 раптово з’явилася на iPhone

    Компанія Google впровадила у свій iOS-додаток опцію швидкого пошуку інформації після того, як її презентували…

    08.05.2024