Huawei P70 Pro з процесором Hisilicon Kirin 9000s отримає трикутний модуль камери

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наступний тиждень обіцяє бути багатим на події для любителів техніки – передбачається, що Huawei представить кілька нових моделей у серії P70. Нещодавно в китайській соціальній мережі Weibo були опубліковані фотографії, які, імовірно, демонструють дизайн Huawei P70 Pro і Huawei P70 Art Edition. За офіційною інформацією, анонс таких нових продуктів заплановано на 2 квітня.

Однак, варто зазначити, що ці зображення були отримані з невідомих джерел у Китаї, тому ставитися до них варто з деякою часткою скепсису. Тим не менш, уже в декількох джерелах згадувався незвичайний трикутний модуль камери, тому зараз існує багато припущень, що наступне покоління флагманської камери Huawei буде оснащено трьома камерами, розташованими у формі кнопки відтворення. Крім цього, Art Edition може порадувати своїм привабливим візерунком на задній панелі, який завдяки інноваційним матеріалам і виробничим процесам надає моделі особливого шарму.

Якщо вірити останнім чуткам, всі чотири моделі – Huawei P70, P70 Pro, P70 Pro+ і P70 Art Edition – будуть оснащені процесором Hisilicon Kirin 9000s, яскравим LTPO OLED-дисплеєм з яскравістю 3000 ніт, а також 13-мегапіксельною селфі-камерою з сенсором розміром 1/2,36 дюйма. Акумулятори даних пристроїв підтримують швидке дротове заряджання потужністю 88 Вт, а також мають можливість швидкого бездротового заряджання, обмеженого 50 Вт для базової моделі і 80 Вт для трьох дорожчих варіантів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як відомо, у серії Huawei P завжди була сильна система камер, і P70 тут не є винятком. Заявляється, що Huawei P70 Pro+ і Huawei P70 Art Edition матиме основну камеру на 50 Мп із сенсором Sony IMX989 розміром 1 дюйм, ширококутну камеру на 50 Мп із сенсором Sony IMX858 розміром 1/2,55 дюйма, а також камеру на 50 Мп із перископічним телеоб’єктивом, оснащеним цим же сенсором, 4-кратним зумом і функцією макрозйомки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.