Яким брендам довіряють користувачі, коли йдеться про оновлення

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Опитування провело популярний сайт про мобільні технології Android Authority, з’ясувавши у своїх читачів, які бренди вважають надійними, якщо мова заходить про апдейти пристроїв.

Якщо говорити саме про Android, то тут лідерство належить Google зі зрозумілих причин, але при цьому її смартфони аж ніяк не найпопулярніші серед користувачів. Але компанія оновлює свої гаджети швидко і протягом тривалого терміну.

Але в 2022 році до оновлень інакше почала ставитися, у тому числі, Samsung, обіцяючи підтримку апаратів протягом 5 років. А для смартфонів, що недавно вийшли, лінійки S24 заявлені і зовсім 7 років, хоча теж свіжі, не менш дорогі пристрої A55 і A35 можуть розраховувати лише на 4 роки оновлень ПЗ і 5 років підтримки патчами безпеки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тому не дивно, що довіра публіки належить саме Google — 34,59%. Samsung вселяє довіру лише 26,06% опитаних споживачів.

Apple йде третьому місці. Цей американський бренд нікому нічого не обіцяє, не говорить про терміни, а просто мовчки робить, і ми вже звикли, що підтримка Apple тривала — 5–6 років. Їй довіряє 11,99% тих, хто взяв участь в опитуванні.

Крім того, що нас трохи здивувало, аудиторія, хоч і менша частина, має довіру в контексті оновлень до Motorola — 5,54%. Xiaomi при цьому лише на 5 місці – 3,26%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.