Google Pixel 8a отримає дисплей із частотою 120 Гц і підвищену яскравість

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Надійне джерело стверджує, що наступний доступний телефон Google Pixel полегшить перегляд зображення на відкритому повітрі завдяки максимальній яскравості 1400 ніт, що буде хорошим збільшенням порівняно з 1000 ніт на 7a. Мало того, частота оновлення буде збільшена з 90 Гц до плавних 120 Гц. Також схоже, що 8a тепер зможе виводити зображення на зовнішній дисплей через підтримку USB-C DisplayPort, як це зараз робить Pixel 8.

У витоку також стверджується, що датчики камери 8a не отримують ніяких оновлень, а замість цього переноситься апаратне забезпечення з 7a. Таким чином, основною камерою буде 13-мегапіксельна Sony IMX787 з діафрагмою 1/1,73 дюйма, надширока 13-мегапіксельна Sony IMX712, а також ще одна IMX712 для селфі-камери. Це не обов’язково погано, оскільки камера Pixel значною мірою славиться саме завдяки обчислювальній обробці.

З точки зору дизайну Pixel 8a повинен відповідати решті лінійки Pixel 8 із більш закругленими кутами, зберігаючи при цьому той самий розмір дисплея 6,1 дюйма.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Покупці зможуть насолодитися помітно швидшим процесором Tensor G3 з невеликою різницею. Щоб знизити витрати, у G3 8a можна використовувати пластиковий корпус, який буде товстішим і буде трохи нагріватися, порівняно з G3 на Pixel 8 і 8 Pro. З урахуванням новин про те, що звичайні Pixel 8 не зможуть отримати доступ до можливостей штучного інтелекту Gemini Nano LLM від Google через апаратні відмінності, “полегшений” G3 у 8a може бути ще більш обмежений у своїх можливостях штучного інтелекту.

Ще однією позитивною ознакою є ринкова доступність. Наразі Google продає 7a в 21 країні, але якщо витік правдивий, це число зросте до 31 (можливо більше), зосереджених у європейському регіоні: Угорщина, Польща, Румунія, Фінляндія тощо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.