Смартфони

Перший складаний iPhone може з’явиться тільки на початку 2027 року

Share
Час читання: < 1 хв.

У той час як виробники Android вже кілька років випускають складні телефони, Apple ще не вийшла на цей ринок. Останні повідомлення корейського новинного видання Alpha Business свідчать про те, що запуск першого складного iPhone Apple може бути відкладений на довше, ніж передбачалося раніше.

За словами джерела, обізнаного в цьому питанні, Alpha Business повідомило, що запуск першого складного iPhone тепер очікується на початку 2027 року. Це контрастує з попереднім звітом видання, яке передбачало запуск наприкінці 2026 року.

Джерело стверджує: “Компанія планує почати продажі складного iPhone пізніше, ніж передбачалося спочатку, після всебічної підготовки за всіма аспектами, включно з попитом і пропозицією складного дисплея”.

Що це означає для складного iPhone?

Передбачуване вікно запуску складного iPhone від Apple являє собою значний зсув від звичайного графіка релізів компанії, яка зазвичай випускає нові iPhone у другій половині року, за винятком серії iPhone SE.

Є надія, що Apple буде дотримуватися дати запуску складного iPhone на початку 2027 року, а не дозволить відсунути реліз на 2027 рік. Передбачається, що Apple використовуватиме найостанніший чипсет iPhone для цього складного пристрою. Будь-яка подальша затримка може призвести до ситуації, аналогічної Pixel Fold, коли недорогий складаний пристрій з’явиться на ринку лише за кілька місяців до запуску флагманських телефонів, оснащених новішими чипами.

Повідомляється, що Apple розробляє й інші складні пристрої, включно зі складними iPad і MacBook. Однак жоден із цих пристроїв, як очікується, не буде випущено у 2025 році. Тому любителям Apple, зацікавленим у придбанні складного пристрою в найближчому майбутньому, доведеться звернути увагу на пристрої на базі Android і Windows.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: iPhone
  • Останні записи

    WhatsApp вводить функцію перевірки посилань для захисту від шкідливого контенту і фейкових новин

    У найближчому майбутньому WhatsApp матиме функцію, що дозволяє оперативно перевіряти посилання, отримані в месенджері. Ця…

    30.09.2024

    На живих фото показали передню частину OnePlus 13

    OnePlus - одна з кількох компаній, які, як очікується, запустять свої флагманські Android-телефони наступного покоління…

    30.09.2024

    Експерти протестували автономність iPhone 16: результати вражають

    Експерти GSMArena провели тестування автономності iPhone 16 і були приємно вражені його результатами. Смартфон із…

    30.09.2024

    Сервісний центр оцінив ремонтопридатність Samsung Galaxy S24FE на 8.5 з 10

    На YouTube-каналі PBKreviews повністю розібрали новий Galaxy S24 FE і з'ясували, чи легко його буде…

    30.09.2024

    Названо основні критерії які допоможуть захистити особисті дані

    Щоб захистити свої дані на смартфоні, наш експерт рекомендує використовувати складні паролі та багатофакторну автентифікацію,…

    30.09.2024

    5 продуктів Apple, які ймовірно знімуть з виробництва вже наступного місяця

    Згідно з джерелом, йдеться про майбутню невелику презентацію, на якій Apple покаже всьому світу нові…

    29.09.2024