Перший складаний iPhone може з’явиться тільки на початку 2027 року

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У той час як виробники Android вже кілька років випускають складні телефони, Apple ще не вийшла на цей ринок. Останні повідомлення корейського новинного видання Alpha Business свідчать про те, що запуск першого складного iPhone Apple може бути відкладений на довше, ніж передбачалося раніше.

Реклама

За словами джерела, обізнаного в цьому питанні, Alpha Business повідомило, що запуск першого складного iPhone тепер очікується на початку 2027 року. Це контрастує з попереднім звітом видання, яке передбачало запуск наприкінці 2026 року.

Джерело стверджує: “Компанія планує почати продажі складного iPhone пізніше, ніж передбачалося спочатку, після всебічної підготовки за всіма аспектами, включно з попитом і пропозицією складного дисплея”.

Що це означає для складного iPhone?

Передбачуване вікно запуску складного iPhone від Apple являє собою значний зсув від звичайного графіка релізів компанії, яка зазвичай випускає нові iPhone у другій половині року, за винятком серії iPhone SE.

Є надія, що Apple буде дотримуватися дати запуску складного iPhone на початку 2027 року, а не дозволить відсунути реліз на 2027 рік. Передбачається, що Apple використовуватиме найостанніший чипсет iPhone для цього складного пристрою. Будь-яка подальша затримка може призвести до ситуації, аналогічної Pixel Fold, коли недорогий складаний пристрій з’явиться на ринку лише за кілька місяців до запуску флагманських телефонів, оснащених новішими чипами.

Повідомляється, що Apple розробляє й інші складні пристрої, включно зі складними iPad і MacBook. Однак жоден із цих пристроїв, як очікується, не буде випущено у 2025 році. Тому любителям Apple, зацікавленим у придбанні складного пристрою в найближчому майбутньому, доведеться звернути увагу на пристрої на базі Android і Windows.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ