Офіційно представлено дизайн складного телефона Vivo X Fold 3 Pro і низку ключових специфікацій

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Vivo планує незабаром запустити серію смартфонів Vivo X Fold 3. Наразі відомо, що лінійка включатиме базовий X Fold 3 та модель X Fold 3 Pro. Нещодавній витік у пресу розкрив деталі камери моделі X Fold 3 Pro, а тепер Цзя Цзіндун, віцепрезидент Vivo, поділився більш детальною інформацією про серію X Fold 3, а також показав, як виглядає X Fold 3 Pro.

Реклама

У своєму дописі на Weibo Цзя Цзіндун стверджує, що серія X Fold 3 стане “найтоншим і найлегшим” флагманським складним пристроєм. Вони також будуть досить потужними, з чипсетом Snapdragon 8 Gen 3 під капотом.

Разом зі зразками камери Vivo X Fold 3 Pro, він також поділився трьома зображеннями продукту, який, судячи з усього, є X Fold 3 Pro.

Крім того, Цзя показав, що оцінка пристрою в AnTuTu перевищує 2,17 мільйона балів. Він має великий 8,03-дюймовий екран Samsung E7 і успадкував чудові можливості обробки зображень серії vivo X100, оснащений об’єктивами Zeiss T*, основною камерою з роздільною здатністю 50 мільйонів пікселів і чіпом обробки зображень V3 від Vivo.

Складаний телефон також досить міцний завдяки структурі корпусу “Armor Feather”, розробленій спеціально для складаних телефонів, завдяки чому він отримав першу у світі п’ятизіркову сертифікацію SGS на захист від падіння, а також водонепроникність за стандартом IPX8.

Телефони матимуть на борту акумуляторну систему “Blue Ocean” для вирішення проблеми автономної роботи, що обіцяє тривалу продуктивність навіть в екстремальних умовах. І останнє, але не менш важливе: модель штучного інтелекту Vivo “Blue Heart” буде інтегрована в ці майбутні складні телефони. Бренд ще не розкрив точну дату запуску серед багатьох інших ключових деталей, тож слідкуйте за новинами.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGIZMOCHINA

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ