Нові смартфони Google Pixel 9 можуть отримати функцію “адаптивного торкання”

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Очікується, що наприкінці поточного року Google представить свої смартфони нової серії Pixel 9. Низка інформаційних витоків в останні місяці розкрили ключові деталі очікуваних пристроїв. Згідно з новим звітом, майбутні пристрої матимуть функцію “адаптивного торкання”, яка автоматично регулюватиме чутливість дисплея під час контакту з вологими пальцями або за наявності захисної плівки.

Реклама

Інформація про цю нову функцію надійшла від Android Authority, які стверджують, що виявили код, що позначає “адаптивний дотик” як функцію “P24” в оновленні Android 14 QPR3 Beta 2. З урахуванням усталених скорочень в Google, “P24” майже напевно відноситься до пристроїв серії Pixel, які будуть випущені в 2024 році, в той час як “P23” відноситься до Pixel 8 і Pixel 8 Pro, випущених в 2023 році. Якщо таке припущення вірне, то нова функція може стати частиною Pixel 9 і Pixel 9 Pro.

Але поки особливості “адаптивного торкання” залишаються загадкою. У звіті наголошується, що користувачі зможуть увімкнути функцію через перемикач у розділі “Дисплей > Чутливість до торкання” в додатку “Налаштування”. Однак наразі невідомо, чи буде ця функція ексклюзивною для серії Pixel 9, чи Google у майбутньому поширить її і на старіші моделі пристроїв Pixel.

Передбачається, що серія Pixel 9 буде анонсована в жовтні 2024 року і включить дві моделі – звичайний Pixel 9 і більший Pixel 9 Pro. Обидва пристрої, ймовірно, працюватимуть на чипсеті Tensor G4. Але, всупереч попереднім чуткам про повністю настроюваний SoC з кодовою назвою Redondo, останні звіти вказують на використання процесора Samsung Exynos.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ