Categories: Смартфони

Новий смартфон Lenovo набагато кращий Samsung Galaxy S9 і інших флагманів

Share

В останні роки кожен виробник прагне зробити свої передові смартфони як можна більш безрамковими. Теоретично, вже через кілька років екрани сучасних мобільних пристроїв будуть займати більше 95% площі на лицьовій частині, а першим телефоном з подібний дисплеєм стане Lenovo Z5, інформація про який з’явилася ще кілька днів тому, коли в китайській соцмережі Weibo з’явився тизер, присвячений майбутній новинці.

Тоді компанія-виробник виклала в мережу зображення, яке пролило світло лише на частину зовнішнього вигляду майбутньої новинки, однак сьогодні, 15 травня 2018 року, на просторах все тієї ж соціальної мережі з’явилося повне зображення, яке цілком і повністю показує лицьову частину мобільного пристрою. Як можна легко помітити на зображенні, новий смартфон Lenovo виглядає просто фантастично. Якщо все насправді саме так, то він набагато кращий Samsung Galaxy S9, Apple iPhone X і будь-яких інших флагманів.

Судячи з усього, корпус Lenovo Z5 виготовлений з металу, а дисплей телефону займає близько 95% площі на лицьовій частині. Майбутню новинку приписують передове технічне оснащення, в тому числі флагманський чіп Snapdragon 845 з графікою Adreno 630. Подібне «залізо» дозволить смартфону встати в один ряд з OnePlus 6, Huawei P20 Pro, Samsung Galaxy S9, LG G7 ThinQ, Sony Xperia XZ2 і багатьма іншими мобільними пристроями топового рівня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хоч компанія Lenovo і запевняє, що її новий флагманський смартфон стане технологічним проривом для всього людства, але це можуть бути лише маркетингові виверти. Дана китайська корпорація за останні 10 років свого існування набула досить погану репутацію виробника, для якої найважливіше гроші, а на всю вже випущену і продану продукцію абсолютно наплювати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

View Comments

  • У Lenovo всегда была удачная маркетинговая компания, и крайне плохое качество выполенной продукции. У меня был ноутбук и телефон.
    На ноутбук постоянно вылетал жесткий диск, а в сервисе мне недвуяко намекнули что это ваш третий визит, продавайте ноут пока гарантия не закончилась :)
    Глючный GPS на телефоне в сервисе обьяснили как нормальная работа датчика.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Новий ШІ-чіп Apple M4 можуть представити вже 7 травня разом з iPad Pro

    До цього часу компанії вдавалося тримати технічні дані планшетів у секреті. Однак, з огляду на…

    29.04.2024

    З’явилися подробиці про доступні камерофони Huawei nova 13 Pro та nova 13 Ultra

    Нові смартфони компанії Huawei, nova 13 Pro і nova 13 Ultra можуть отримати процесор Kirin…

    29.04.2024

    Huawei Pura 70 Ultra виявився майже на 100% зроблений із китайських компонентів

    Флагманський смартфон Huawei Pura 70 Ultra знову розібрали блогери — але цього разу не для…

    29.04.2024

    Що насправді впливає на швидкість роботи смартфона

    Вважають, що швидкість роботи смартфона безпосередньо залежить від продуктивності процесора та оптимізації, яку провів виробник.…

    29.04.2024

    Beats готується представити навушники Apple Beats Solo Buds та Solo 4

    Згідно з останнім витоком, компанія Apple планує випустити свої нові продукти під брендом Beats наступного…

    29.04.2024

    Nintendo Switch 2 втратить свою фірмову фішку

    Гравці більше не почують приємного натискання кріплення джойконів. Про це пише іспанське видавництво Vandal.  За…

    29.04.2024