Стали відомі всі ключові специфікації складного телефона Vivo X Fold 3 напередодні запуску

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Vivo готується до презентації свого останнього покоління складних смартфонів у Китаї. Але ще до офіційного анонсу з’явилася нова інформація, яка розкрила основні характеристики моделі Vivo X Fold 3.

Новина надійшла від інсайдера з Weibo, який поділився тим, що, як видається, є офіційним іміджевим постером. Цей маркетинговий матеріал містить всі основні характеристики Vivo X Fold 3. Постер стверджує, що майбутній складаний телефон має ультратонкий корпус (в розкладеному стані) з легким дизайном. На одному із зображень його навіть порівнюють з iPhone 15 Pro/Pro Max. iPhone розміщений на вагах і виглядає важчим, ніж інша сторона, що натякає на те, що Vivo X Fold 3 буде легшим, ніж поточний флагман Apple.

На плакаті зазначено, що Vivo X Fold 3 живиться від великого акумулятора ємністю 5500 мАг, який підтримує дротову швидку зарядку потужністю 120 Вт і бездротову швидку зарядку потужністю 50 Вт. Деякі функції штучного інтелекту також були показані разом з кастомною оболонкою OriginOS 4. Для фотозйомки складний пристрій запропонує 50-мегапіксельну основну камеру на задній панелі з оптичною стабілізацією зображення (OIS) та 64-мегапіксельну телефотокамеру, яка також має OIS.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Повідомляється, що Vivo X Fold 3 матиме високий 8,03-дюймовий основний дисплей з роздільною здатністю 2K+, піковою яскравістю 3 000 ніт і співвідношенням екрана до корпусу 91,8%. Як на основному екрані, так і на кришці є сканер відбитків пальців. Серед інших помітних характеристик – процесор серії Snapdragon 8, 2 ТБ внутрішньої пам’яті та підтримка 5G+ NR CA.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОGIZMOCHINA

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.