Смартфони

Samsung Galaxy S24 FE може перевершити Galaxy S24 у деяких моментах

Share
Час читання: < 1 хв.

Втім, історія лінійки нестандартна. Наприклад, Samsung пропустила Galaxy S22 FE, але вирішила повернутися до практики випуску цих смартфонів з Galaxy S23 FE. Зараз подейкують, що S24 FE ми теж побачимо, і він буде майже флагманом, але з цінником куди більш приємним.

Про пристрій розповідає в мікроблогінговій соцмережі інсайдер @OreXda.

Передбачається, що S24 FE використовуватиме на вибір два чипсети: Exynos 2400 або Snapdragon 8 Gen 3. Ті ж самі, що в оригінальному S24. Який із них отримаєте ви під час купівлі, залежатиме від регіону. Зазвичай для США і Канади Samsung віддає варіант із Qualcomm Snapdragon, а решта світу отримує моделі з Exynos. Але обидва флагмани і навряд чи засмутять.

І в цьому перша відмінність прийдешнього S24 FE з попередніми поколіннями FE. Зазвичай у них ставилися трохи менш продуктивні чіпсети.

Що стосується екрану, то зараз говорять про 6,1 дюйма з AMOLED-матрицею, але цю інформацію варто сприймати зі скептицизмом.

Пам’яті може виявитися 12 Гб LPDDR5, а вбудований накопичувач буде на 128 Гб (UFS 3.1) або 256 Гб (UFS 4.0). У класичній версії S24 оперативної пам’яті 8 Гб і лише 12 Гб для однієї з модифікацій.

Акумулятор же можуть збільшити до 4500 мАг, на відміну від 4000 мАг, з яким поставляється S24.

Але оскільки FE-версії зазвичай коштують дешевше, то варто чекати на спрощення матеріалів, з яких смартфон буде виготовлено, а також, імовірно, модуль камери теж буде певною мірою спрощено, порівнюючи з S24.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Samsung
  • Останні записи

    Motorola представила новий захищений смартфон ThinkPhone 25

    Представляємо захищений смартфон Motorola ThinkPhone 25. Модель вирізняється текстурованою тильною панеллю, натхненною дизайном ноутбуків ThinkPad…

    01.10.2024

    Microsoft Defender навчився виявляти незахищені Wi-Fi мережі

    Захисне програмне забезпечення Microsoft Defender, вбудоване в операційну систему Windows, може автоматично виявляти незахищені Wi-Fi-мережі…

    01.10.2024

    Gmail отримує оновлені правила безпеки від Google

    З 30 вересня Google ввела нові правила безпеки для Gmail, спрямовані на захист облікових записів…

    01.10.2024

    WhatsApp більше не підтримується на старих смартфонах

    Рішення про припинення роботи на старих моделях було ухвалено керівництвом компанії з метою покращення якості…

    01.10.2024

    Samsung Galaxy S25: усі відомі на даний момент деталі

    Samsung щорічно випускає безліч телефонів, але флагманом компанії є серія Galaxy S. Лінійка Samsung Galaxy…

    01.10.2024

    Qualcomm планує випуск нового ARM-процесора для ПК з удосконаленою продуктивністю

    Qualcomm активно працює над новою версією ARM-процесора для ПК під кодовою назвою Project Glymur. Новий…

    01.10.2024