Samsung Galaxy S24 FE може перевершити Galaxy S24 у деяких моментах

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Втім, історія лінійки нестандартна. Наприклад, Samsung пропустила Galaxy S22 FE, але вирішила повернутися до практики випуску цих смартфонів з Galaxy S23 FE. Зараз подейкують, що S24 FE ми теж побачимо, і він буде майже флагманом, але з цінником куди більш приємним.

Реклама

Про пристрій розповідає в мікроблогінговій соцмережі інсайдер @OreXda.

Передбачається, що S24 FE використовуватиме на вибір два чипсети: Exynos 2400 або Snapdragon 8 Gen 3. Ті ж самі, що в оригінальному S24. Який із них отримаєте ви під час купівлі, залежатиме від регіону. Зазвичай для США і Канади Samsung віддає варіант із Qualcomm Snapdragon, а решта світу отримує моделі з Exynos. Але обидва флагмани і навряд чи засмутять.

І в цьому перша відмінність прийдешнього S24 FE з попередніми поколіннями FE. Зазвичай у них ставилися трохи менш продуктивні чіпсети.

Що стосується екрану, то зараз говорять про 6,1 дюйма з AMOLED-матрицею, але цю інформацію варто сприймати зі скептицизмом.

Пам’яті може виявитися 12 Гб LPDDR5, а вбудований накопичувач буде на 128 Гб (UFS 3.1) або 256 Гб (UFS 4.0). У класичній версії S24 оперативної пам’яті 8 Гб і лише 12 Гб для однієї з модифікацій.

Акумулятор же можуть збільшити до 4500 мАг, на відміну від 4000 мАг, з яким поставляється S24.

Але оскільки FE-версії зазвичай коштують дешевше, то варто чекати на спрощення матеріалів, з яких смартфон буде виготовлено, а також, імовірно, модуль камери теж буде певною мірою спрощено, порівнюючи з S24.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ