Смартфони Xiaomi зможуть робити найкращі фотографії в світі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi завжди в своїх смартфонах робила ставку на максимальну продуктивність при мінімальних сумах грошей, які покупцям доводилося віддавати за фірмову продукцію. Такий підхід вже не працює, тому як зараз, в 2018 році, більшість цікавлять інші особливості телефонів, в тому числі час автономної роботи і якість фотографій. За останній рік китайській корпорації вдалося досягти великих успіхів, проте вона не збирається зупинятися на досягнутому.

Як стало відомо сьогодні, 14 травня 2018 року, смартфони Xiaomi почнуть робити найкращі фотографії в світі, про це повідомив сам глава китайської корпорації Лей Цзюнь. Пов’язано це з тим, що було сформовано цілий окремий підрозділ, який займається створенням камер і програмного забезпечення для них. Потім всі створені ними рішення знаходять своє місце в нових телефонах бренду.

Як приклад Лей Цзюнь привів Xiaomi Mi MIX 2S, який зайняв чи не перше місце в рейтингу DxOMark, опинившись на одному рівні за якістю фотографій з iPhone X, хоча обидва мобільних пристрої відрізняються один від одного за ціною майже вдвічі. Якщо так піде і далі, то вже зовсім скоро китайські мобільні пристрої будуть фотографувати краще, ніж рішення від інших брендів, в тому числі Samsung, LG, Sony і ряду інших.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше власний підрозділ, що відповідає за камери для смартфонів, створила китайська Huawei. В цьому році це принесло свої плоди, тому як даному виробнику вдалося створити перший в світі телефон з потрійною фотокамерою. Він підтримує 7-кратний гібридний зум, а також робить найкращі за якістю фотографії за даними рейтингу DxOMark. Швидше за все, вже зовсім скоро Xiaomi повторить долю свого конкурента.

Новим смартфоном компанії, який ризикує стати одним з кращих в світі за якістю фотографій і відео, повинен стати Xiaomi Mi 7. Його представлять і запустять в продаж у другій половині нинішнього місяця. В ході анонса виробник абсолютно точно розповість про його подвійну фотокамеру, яка повинна виявитися кращою моделі Mi MIX 2S.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.