Смартфони

Apple може випустити всі моделі iPhone 17 з екранами LTPO

Share
Час читання: < 1 хв.

Протягом останнього часу з’явилося безліч інсайдів щодо очікуваних моделей iPhone 17 і 17 Plus, які мають надійти в продаж наступного року. Згідно зі свіжим звітом від elec, у 2025 році Apple має намір вперше застосувати рекламну технологію відображення на своїх більш доступних телефонах iPhone.

Нововведення передбачає динамічне регулювання частоти оновлення екрана від 1 Гц до 120 Гц, що забезпечує більш плавне прокручування і анімацію. Зниження частоти до 1 Гц дає змогу відображати статичний контент на екрані, що зі свого боку економить заряд батареї. У цих моделях буде використовуватися поліпшена об’єднавча плата з низькотемпературного полікристалічного оксиду (LTPO), тоді як у сучасних моделях, таких як iPhone 15 і 15 Plus, застосовується менш продуктивний кремній (LTPS).

Але чому ж Apple досі залишає екрани LTPO тільки у своїх преміальних моделях Pro? Як і багато інших функцій, обмеження використання просунутих технологій тільки в пристроях вищого класу допомагає компанії диференціювати свою лінійку продуктів і стимулювати покупців до покупки більш привабливих моделей Apple. Зрештою, незважаючи на те, що компанія не завжди реагує на конкурентів, їй необхідно постійно впроваджувати нові технології в ширший спектр iPhone, щоб запобігти застаріванню. Раніше цього року Samsung оновила всю лінійку Galaxy S24, оснащуючи екранами LTPO.

Згідно зі звітом, Apple планує впровадити рекламні панелі LTPO в усі чотири моделі iPhone 17 2025 року. Найімовірніше, це означає, що вони також отримають функцію “завжди увімкнений дисплей”, яку Apple наразі пропонує в моделях iPhone Pro, тобто користувач завжди зможе бачити важливу інформацію, як-от час і сповіщення, навіть коли екран заблоковано.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: iPhone
  • Останні записи

    Ювілейні Apple Watch Series X отримають дуже важливу функцію для моніторингу здоров’я

    Напередодні анонсу нових гаджетів Apple, відомий інсайдер і журналіст Марк Гурман з Bloomberg повідомив, що…

    07.09.2024

    Чому важливо ставити смартфон на зарядку при 20-35%

    Багато користувачів заряджають свій мобільний телефон лише після повного розрядження батареї, вважаючи, що це допомагає…

    07.09.2024

    Nothing готує нові навушники Ear (Open)

    На виставці IFA 2024 у Берліні бренд Nothing представив абсолютно новий тип пристроїв — навушники…

    07.09.2024

    Фанат Minecraft дістався краю карти, витративши 7 років реального життя

    Однією з найбільших розваг для фанатів Minecraft є подорож до краю карти, що може займати…

    07.09.2024

    iPhone готується конкурувати з Galaxy у записі 4K та 8K відео

    Нові iPhone від Apple вже на підході, і за чутками, вони отримають кілька унікальних функцій…

    07.09.2024

    Новий витік розкриває тонкий дизайн Samsung Galaxy S25 Ultra

    Очікується, що Samsung представить Galaxy S25 Ultra вже через чотири місяці, і деякі його характеристики…

    07.09.2024