Apple може випустити всі моделі iPhone 17 з екранами LTPO

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Протягом останнього часу з’явилося безліч інсайдів щодо очікуваних моделей iPhone 17 і 17 Plus, які мають надійти в продаж наступного року. Згідно зі свіжим звітом від elec, у 2025 році Apple має намір вперше застосувати рекламну технологію відображення на своїх більш доступних телефонах iPhone.

Реклама

Нововведення передбачає динамічне регулювання частоти оновлення екрана від 1 Гц до 120 Гц, що забезпечує більш плавне прокручування і анімацію. Зниження частоти до 1 Гц дає змогу відображати статичний контент на екрані, що зі свого боку економить заряд батареї. У цих моделях буде використовуватися поліпшена об’єднавча плата з низькотемпературного полікристалічного оксиду (LTPO), тоді як у сучасних моделях, таких як iPhone 15 і 15 Plus, застосовується менш продуктивний кремній (LTPS).

Але чому ж Apple досі залишає екрани LTPO тільки у своїх преміальних моделях Pro? Як і багато інших функцій, обмеження використання просунутих технологій тільки в пристроях вищого класу допомагає компанії диференціювати свою лінійку продуктів і стимулювати покупців до покупки більш привабливих моделей Apple. Зрештою, незважаючи на те, що компанія не завжди реагує на конкурентів, їй необхідно постійно впроваджувати нові технології в ширший спектр iPhone, щоб запобігти застаріванню. Раніше цього року Samsung оновила всю лінійку Galaxy S24, оснащуючи екранами LTPO.

Згідно зі звітом, Apple планує впровадити рекламні панелі LTPO в усі чотири моделі iPhone 17 2025 року. Найімовірніше, це означає, що вони також отримають функцію “завжди увімкнений дисплей”, яку Apple наразі пропонує в моделях iPhone Pro, тобто користувач завжди зможе бачити важливу інформацію, як-от час і сповіщення, навіть коли екран заблоковано.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: