Безрамковий смартфон Moto Z3 Play показали на прес-рендерах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий своєю обізнаністю Еван Бласс (Evan Blass) через акаунт у Twitter під ніком @evleaks опублікував прес-рендерсмартфона який готується до випуску смартфона Moto Z3 Play, який поки не був представлений офіційно.

Рендер демонструє дизайн Moto Z3 Play в подробицях. Видно, що смартфон виконаний в тому ж стилі, що і попередники, успадкувавши загальні схожі риси. При цьому смартфон отримав безрамковий дизайн і сканер відбитків пальців на бічній грані.

Згідно з більш ранніми витокам, смартфон оснащується 6-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю Full HD + (2160 х 1080 пікселів) і співвідношенням сторін 18:9, основною подвійною камерою 12 + 8 Мп і фронтальною камерою на 5 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Він отримав восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 636, 4 ГБ оперативної і 32 або 64 ГБ вбудованої флеш-пам’яті, акумулятор ємністю 3000 мАг. Габарити становлять 156,23 хх 76,7 мм. Є розширений коннектор для модульного підключення для панелей Moto Mod і порт USB Type-C, але відсутня 3,5-мм роз’єм для навушників. Смартфон буде працювати під Android 8.1 Oreo.

Офіційний дебют Moto Z3 Play очікується в червні 2018 року. Орієнтовна ціна становить $ 450.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.