Підтверджено “дивний” дизайн Nothing Phone 2a

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

У мережі з’явився рендер майбутнього бюджетного смартфона Nothing. Про це пише Gizmochina.

Реклама

Раніше ми вже публікували інсайди щодо Nothing Phone 2a – смартфоні, який обіцяє стати популярним завдяки впізнаваному дизайн-коду і нижчій за звичайну ціні. Якщо при розробці оригінального Nothing Phone Карл Пей за його власними словами надихався iPhone 12, то “бюджетка”, схоже, змальована з менш романтичної моделі.

На рендері, складеному за свіжим витоком від Onleaks, можна побачити знайомий нам блок камер. Він зовсім не схожий на обидві моделі Nothing Phone, а скоріше нагадує поросячий п’ятачок. Дві камери-“ніздрі” розмістилися горизонтально посередині смартфона, обрамлені колом.

Трохи раніше Nothing Phone 2a анонсував сам Карл Пей, щоправда майже ніяких деталей він не повідомив. Очікується, що новинка коштуватиме не дорожче за 400 євро і отримає кастомний чіп MTK Dimensity 7200.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: