ASUS Zenfone 11 Ultra пройшов сертифікацію в Європі та незабаром вийде на ринок

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія ASUS готується до презентації нового флагманського смартфона під назвою Zenfone 11 Ultra. І хоча офіційна дата релізу ще не відома, європейська сертифікація натякає на те, що запуск може бути вже не за горами.

Реклама

Майбутня модель Zenfone 11 Ultra тайванського бренду була сертифікована на платформі сертифікації ЄЕС. Він був помічений з номером моделі AI2401 і може бути ребрендинговою версією ROG Phone 8. На жаль, більш детальна інформація про цей пристрій, наприклад, його технічні характеристики, не була виявлена в цій базі даних. Але на основі того, що ми знаємо на даний момент, список GeekBench показав, що він оснащений процесором Snapdragon 8 Gen 3.

Бенчмаркінг-платформа також підтвердила, що він працює на ОС Android 14 з коробки та пропонує принаймні один варіант з 16 ГБ оперативної пам’яті. Він зміг набрати 2226 і 6949 балів в одноядерному і багатоядерному тестах відповідно. Нещодавно смартфон навіть був помічений на сертифікаціях Google Play Console, SDPPI та Bluetooth SIG.

Раніше ми також розповідали про витік рендерів у високій роздільній здатності майбутнього Zenfone 11 Ultra. Також можна побачити його кольорові варіанти, які включають вічний чорний, синій Skyline, туманно-сірий, зелений Verdure та пустельний Sienna. На жаль, це вся інформація на даний момент.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоThe Tech Outlook

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ