З’явилися перші рендери Asus Zenfone 11 Ultra, що демонструють дизайн та колірні варіанти

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Останні повідомлення вказують на те, що Asus готується представити Zenfone 11 і Zenfone 11 Ultra на різних ринках. Нещодавній витік розкрив майже все про Zenfone 11 Ultra, припускаючи схожість з ROG Phone 8. У нещодавньому витоку відомий інсайдер Еван Бласс поділився високоякісними рендерами пристрою, демонструючи його чотири варіанти забарвлення.

Реклама

Попередній витік показав, що Zenfone 11 Ultra буде доступний у п’яти відтінках, таких як вічний чорний, синій Skyline, туманно-сірий, зелений Verdure та пустельний Sienna. Однак, на HQ-рендері, яким поділився Бласс, не видно зеленого варіанту пристрою.

Загальний дизайн Zenfone 11 Ultra не відрізняється від серії ROG Phone 8. За винятком невеликої зміни дизайну задньої камери, всі інші елементи дизайну досить схожі між Zenfone 11 Ultra і ROG Phone 8 серії. Пропонуємо ознайомитися з раніше витоеом специфікацій 11 Ultra.

Очікується, що Zenfone 11 Ultra буде оснащений 6,78-дюймовою FHD+ AMOLED LTPO-панеллю, яка підтримуватиме частоту оновлення до 144 Гц. Пристрій постачатиметься з операційною системою Android 14 і матиме підекранний сканер відбитків пальців для забезпечення безпеки.

11 Ultra матиме 32-мегапіксельну фронтальну камеру. На задній панелі пристрою буде розміщена 50-мегапіксельна основна камера IMX890 з карданним шарніром, 13-мегапіксельний надширококутний об’єктив, а також 32-мегапіксельна телефотокамера з 3-кратним оптичним зумом з підтримкою OIS.

Чип Snapdragon 8 Gen 3 буде працювати на Zenfone 11 Ultra. Він буде поставлятися з до 16 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5x і до 1 ТБ пам’яті UFS 4.0. Пристрій буде оснащений акумулятором ємністю 5500 мАг з підтримкою дротової та бездротової зарядки потужністю 65 Вт і 15 Вт.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоEvan Blass (@evleaks)

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Kairov Vitaliy
Kairov Vitaliy
Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: