Екрани лінійки Samsung Galaxy S24 виявилися найкращими на ринку за версією DxOMark

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy S24 і S24 Plus зуміли виділитися серед конкурентів завдяки своїм екранам, які отримали високу оцінку від експертів DxOMark.

З результатом у 154 бали, ці пристрої посіли почесне друге місце в рейтингу, поступившись лише Galaxy S24 Ultra з його 155 балами.

Це ставить їх на один щабель з Google Pixel 8 і Pixel 8 Pro, підкреслюючи виняткову якість їхніх екранів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що ж робить екрани Galaxy S24 такими особливими? По-перше, їхня читабельність на сонці просто чудова завдяки дуже високій піковій яскравості.

По-друге, точність передачі кольору і висока кадрова частота забезпечують неперевершену якість зображення під час перегляду відео та в іграх.

Однак, незважаючи на всі плюси, у екранів є і свої мінуси. Наприклад, під час відтворення HDR-відео яскравість може бути занадто високою, а в умовах штучного освітлення спостерігається нестача яскравості та деталізації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.