Названа функція в iOS 17 яку можуть використовувати шахраї

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Багато користувачів продукції Apple задаються питанням про те, як відрізнити шахрая від справжньої служби підтримки банку.

Раніше надходила інформація про те, що шахраї знайшли спосіб використовувати одну з функцій iOS 17. Злодії застосовують редактор постера контактів, яку може перевірити будь-який користувач iPhone з актуальним оновленням ОС.

Давайте подивимося, як шахраї можуть використовувати цю функцію.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як застосовується ця функція

Якщо використовувати цей редактор, то замість імені та прізвища можна написати все, що завгодно, включно зі службою безпеки банку.

Багато хто з нас відповідає на дзвінки одразу ж після його надходження, і тому досить легко сплутати контакти.

Але щоб відрізнити номери від постера контактів, достатньо звернути увагу на положення тексту та кількість блоків.

Текст має бути написаний під номером телефону, а вгорі має відображатися назва визначника номера. Якщо це не так, то може телефонувати шахрай.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.