У мережі з’явилися ключові специфікації серії Xiaomi 15, яка може отримати новітній Snapdragon 8 Gen 4

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До виходу смартфонів серії Xiaomi 15 ще кілька місяців, але в мережі вже почали з’являтися повідомлення про них. Останні чутки натякають на деякі ключові характеристики, тож ось все, що ми знаємо про ці майбутні пристрої.

Новиною поділився інформатор Smart Pikachu на Weibo (китайський сайт мікроблогів). Цей витік містить більше деталей щодо наступних щорічних флагманських телефонів технологічного гіганта. Судячи з публікації в мережі, очікується, що серія Xiaomi 15 буде оснащена SoC Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4, що збігається з одним з попередніх звітів.

Ще в грудні 2023 року витік від відомого інформатора Digital Chat Station стверджував, що Xiaomi 15 може мати 6,36-дюймовий OLED-дисплей з частотою оновлення 120 Гц. Аналогічно, останній витік від Smart Pikachu додає, що дисплей Xiaomi 15 може мати роздільну здатність 1,5K. У попередньому звіті було виявлено, що масове виробництво лінійки Xiaomi 15 може розпочатися у вересні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Це означає, що поставки можуть початися вже в жовтні. Серія Xiaomi 14 була вперше представлена на домашньому ринку Китаю ще в жовтні 2023 року. Тож ми можемо очікувати подібних термінів запуску і для флагманів наступного покоління. Майте на увазі, що на даний момент це все ще лише припущення, тому поки що сприймайте цю новину з дрібкою солі та слідкуйте за новинами з цього приводу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.