Moto G24 засвітився в новому витоку: стали відомі дизайн, характеристики та ціна

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Кілька нових смартфонів із серії Moto G від Motorola з’явилися в мережі, засвітившись у витоках, рендерах та сертифікатах. Moto G24 – один з таких телефонів. Ресурс Appuals розкрив подробиці про Moto G24, включаючи те, як він виглядає, які його характеристики та скільки він може коштувати.

Реклама

Як ви можете бачити, Moto G24 матиме дизайн, схожий на нещодавно представлений Moto G34, з подвійною камерою на задній панелі.

Вона включатиме 50-мегапіксельну основну камеру та 2-мегапіксельну макро-камеру. Спереду, як повідомляється, телефон має 6,56-дюймовий IPS LCD екран з роздільною здатністю 1612 x 720 (HD+), частотою оновлення 90 Гц і 269 PPI, а також 8-мегапіксельну селфі-камеру.

Під капотом Moto G24 працюватиме процесор MediaTek Helio G85 з 4 ГБ оперативної пам’яті та 128 ГБ вбудованої пам’яті. Акумулятор ємністю 5000 мАг підтримує швидку зарядку потужністю 20 Вт через порт USB-C.

Розміри телефону становлять 163 x 75 x 7,99 мм, а його вага – близько 180 грамів. Він пропонуватиме кілька варіантів підключення, включаючи 3,5-мм роз’єм для навушників, Wi-Fi 5, підтримку двох Nano-SIM, Bluetooth 5.0 і слот для карт пам’яті microSD.

Крім того, телефон, схоже, матиме всі необхідні датчики, включаючи зовнішнє освітлення, наближення, компас, акселерометр і гіроскоп. Що стосується програмного забезпечення, то воно працюватиме на новітній версії Android 14, а для біометричних даних телефон матиме бічний сканер відбитків пальців.

Щодо ціни, то очікується, що версія Moto G24 з 4 ГБ оперативної та 128 ГБ постійної пам’яті коштуватиме близько 169 євро в Європі.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGIZMOCHINA

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ