З’явилися нові подробиці дизайну OnePlus 12R

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

23 січня 2024 року світ очікує офіційний глобальний анонс нових флагманських смартфонів OnePlus 12 та OnePlus 12R. Проте перед самим релізом інсайдер Роланд Куандт розкрив дизайн моделі 12R, подарувавши шанувальникам бренду можливість детального погляду на пристрій.

На зображеннях високої роздільної здатності видно, що OnePlus 12R буде доступний у стильних кольорах – синьому та чорному. Основною особливістю стало розташування великого круглого модуля камер на задній панелі, який вміщує потрійну камеру та світлодіодний спалах. Привертає до себе увагу і вигнутий дисплей на передній панелі, який обладнаний вирівняним по центру отвором для селфі-камери.

Управління гучністю та кнопки живлення знаходяться справа, водночас повзунок сповіщень – ліворуч. Технічні характеристики пристрою: 6,78-дюймовий LTPO AMOLED-дисплей з частотою оновлення 120 Гц, пікова яскравість 4500 ніт, роздільна здатність 1,5K. Під капотом – потужний чіп Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, 16 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5X і вражаючі 1 ТБ пам’яті UFS 4.0.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще однією вагомою перевагою є великий акумулятор на 5000 мАг, який підтримує швидку дротову зарядку 100 Вт. Серед інших можливостей – 5G, WiFi 7, ІЧ-бластер, Bluetooth 5.3, GPS, NFC і порт USB Type C. Презентація OnePlus 12R відбудеться 23 січня о 19:30 за київським часом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОGIZMOCHINA

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.