Тепер офіційно: OnePlus 12R отримає надсучасний екран і величезний акумулятор

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чи є Galaxy S24 найбільш захоплюючим і технологічно просунутим сімейством смартфонів, офіційний анонс якого запланований на цей місяць? Можливо, але динамічний дует, що складається з суперпреміального OnePlus 12 і трохи нижчого класу і, ймовірно, дешевшого OnePlus 12R, може бути близьким другим, погрожуючи відвернути значну частину уваги від великого дня Samsung, що швидко наближається.

Звичайно, ці погані хлопці навіть менш загадкові, ніж ретельно витікаючі S24, S24 Plus і S24 Ultra, оскільки “звичайний” OnePlus 12 вже був офіційно представлений в Китаї минулого місяця, а 12R отримає таку ж ексклюзивну процедуру запуску на внутрішньому ринку завтра під назвою Ace 3.

До того часу OnePlus продовжує бути OnePlus-ом, розкриваючи ще два ключові моменти продажу, які не були найкраще збереженими секретами у світі. Згідно з офіційним веб-сайтом компанії, 12R оснащений гігантським акумулятором на 5500 мАг, розробленим, щоб “розширити межі потужності” і затьмарити навіть автономність OnePlus 12 між (блискавично швидкими) сеансами заряджання.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Саме так, новий надсучасний OnePlus 12 “лише” має під капотом акумулятор ємністю 5400 мАг, і є дуже велика ймовірність, що 12R також матиме трохи більш енергоефективний екран, ніж його “двоюрідний брат”. Це ще одна важлива особливість, офіційно підтверджена сьогодні, хоча розмір і роздільна здатність дисплея OnePlus 12R “4-го покоління LTPO” технічно ще не викарбувані в камені.

Але всі (неофіційні) ознаки вказують на діагональ 6,78 дюйма і роздільну здатність близько 2770 x 1240 пікселів, що, безумовно, є великими цифрами, хоча і трохи меншими, ніж у OnePlus 12. Це насправді добре як з точки зору часу автономної роботи, так і з точки зору доступності, а оскільки OnePlus 12R також гарантовано забезпечує потужність Snapdragon 8 Gen 2 і підтримку зарядки 100 Вт, ми явно дивимося на чемпіона у важкій вазі за вартістю.

Очікується, що у порівнянні зі своїм не набагато більшим і дорожчим братом, 12R буде мати потрійну камеру на задній панелі, що складається з датчиків на 50, 8 і 2 Мп. Але поки ціна на нього досить конкурентоспроможна в Азії, Європі і, так, у США, ми впевнені, що вам буде досить легко змиритися з цим компромісом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.