В мережі з’явилася детальна інформація про запчастини для Magic V2 RSR Porsche Design від Honor

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Нещодавно компанія Honor представила новий складаний смартфон Magic V2 RSR Porsche Design, який доповнив серію Magic 6. Цей телефон став першим продуктом співпраці між Honor та Porsche Design, про яку було оголошено минулого місяця.

Реклама

Складаний смартфон доступний лише з 16 ГБ оперативної та 1 ТБ постійної пам’яті і коштує 15 999 китайських юанів. Після випуску цього пристрою компанія Honor також оприлюднила ціни на запасні частини до нього.

Як і очікувалося, запчастини для складного телефону коштують дорожче. Ось детальний список вартості:

Важливо зазначити, що ці ціни відображають вартість ремонту в Китаї і можуть відрізнятися в інших регіонах. Крім того, це лише ціни на окремі компоненти, і фактична вартість ремонту може бути вищою залежно від ступеня пошкодження.

Окрім вартості запасних частин, існує також оплата праці, пов’язана з ремонтом. Вартість робіт коливається від 50 юанів до 150 юанів, залежно від рівня обслуговування. Для негарантійного ремонту загальна вартість буде складатися з вартості запасних частин і вартості робіт.

Технічні характеристики

Magic V2 RSR виділяється своїм унікальним дизайном у порівнянні зі стандартним Magic V2. Він виконаний у культовому кольорі Porsche Agate Grey та має фірмовий дизайн “Flyline”, характерний для автомобілів Porsche.

З точки зору технічних характеристик, він має багато спільного зі звичайним Magic V2. Тобто, ви отримуєте 6,43-дюймовий OLED-дисплей з роздільною здатністю 120 LTPO і 7,92-дюймовий внутрішній OLED-дисплей з роздільною здатністю 2156×2344 пікселів і частотою оновлення 120 Гц.

За роботу пристрою відповідає процесор Snapdragon 8 Gen 2, а заряджає його акумулятор ємністю 5000 мАг, який підтримує дротову зарядку потужністю 66 Вт.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGIZMOCHINA

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Kairov Vitaliy
Kairov Vitaliy
Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: