Смартфони

iPhone «вижив» після падіння з висоти в 5 км

Share
Час читання: 2 хв.

5 січня літак Boeing 737 MAX 9 авіакомпанії Alaska Airlines здійснив аварійну посадку в аеропорту Портленда після втрати частини фюзеляжу на висоті близько 5 км. 177 пасажирів, які перебували на борту, не постраждали, але частина їхніх речей, очевидно, випала з літака. У мережі X Network з’явилося повідомлення від людини, яка знайшла iPhone, що випав з літака.

Чоловік на ім’я Шонатан Бейтс опублікував у своєму акаунті фотографію iPhone в захисному чохлі. Він розповів, що знайшов смартфон на узбіччі дороги, коли йшов по Барнс Роуд. Бейтс також зазначив, що смартфон був у робочому стані, акумулятор був наполовину заряджений, а режим “Літак” був увімкнений.

 

На екрані також була електронна багажна квитанція на рейс авіакомпанії “Аляска”, який ледь не закінчився катастрофою. На цій підставі пан Бейтс зробив висновок, що iPhone випав з літака і пережив падіння з висоти приблизно 5 км.

Цікаво, що на опублікованих фотографіях не вдалося ідентифікувати модель, про яку йде мова. Після виявлення смартфона пан Бейтс зв’язався з диспетчером Національної ради з безпеки на транспорті США, який повідомив йому, що це вже другий смартфон, знайдений під час нещодавнього інциденту. З моменту публікації пост пана Бейтса отримав мільйони переглядів і десятки тисяч вподобань з моменту його публікації.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: iPhone
  • Останні записи

    Qualcomm може купити частину бізнесу Intel із проектування процесорів

    Наступного тижня відбудеться засідання ради директорів Intel, на якому чинний керівник компанії представить нову стратегію…

    06.09.2024

    Джеймс Ганн розповів, що незабаром один із учасників Ліги Справедливості приєднається до DCU

    Джеймс Ганн, один з керівників DC Studios, нещодавно привернув увагу фанатів загадковим постом у соціальних…

    06.09.2024

    Фотограф назвав дві основні причини купити iPhone 16 Pro замість iPhone 16 Pro Max

    До презентації Apple, яка відбудеться 9 вересня, залишилося зовсім мало часу, і очікування нової лінійки…

    06.09.2024

    Дослідження виявило надмірну довіру людей до ШІ у критичних ситуаціях

    Дослідження, проведене в UC Merced, показало, що близько двох третин учасників дозволяли роботам впливати на…

    05.09.2024

    Нова хвиля шахрайства в Україні: зловмисники полюють на родини полонених воїнів

    Шахраї маскуються під волонтерів, журналістів, представників державних структур або навіть під країну-агресорку, обіцяючи звільнення, важливу…

    05.09.2024

    Експерт розповів, що таке ядерна батарея і як вона працює

    Марсохід Perseverance використовує радіоізотопний термоелектричний генератор (РІТЕГ) для отримання енергії, що працює завдяки 5 кг…

    05.09.2024