iPhone «вижив» після падіння з висоти в 5 км

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

5 січня літак Boeing 737 MAX 9 авіакомпанії Alaska Airlines здійснив аварійну посадку в аеропорту Портленда після втрати частини фюзеляжу на висоті близько 5 км. 177 пасажирів, які перебували на борту, не постраждали, але частина їхніх речей, очевидно, випала з літака. У мережі X Network з’явилося повідомлення від людини, яка знайшла iPhone, що випав з літака.

Реклама

Чоловік на ім’я Шонатан Бейтс опублікував у своєму акаунті фотографію iPhone в захисному чохлі. Він розповів, що знайшов смартфон на узбіччі дороги, коли йшов по Барнс Роуд. Бейтс також зазначив, що смартфон був у робочому стані, акумулятор був наполовину заряджений, а режим “Літак” був увімкнений.

 

На екрані також була електронна багажна квитанція на рейс авіакомпанії “Аляска”, який ледь не закінчився катастрофою. На цій підставі пан Бейтс зробив висновок, що iPhone випав з літака і пережив падіння з висоти приблизно 5 км.

Цікаво, що на опублікованих фотографіях не вдалося ідентифікувати модель, про яку йде мова. Після виявлення смартфона пан Бейтс зв’язався з диспетчером Національної ради з безпеки на транспорті США, який повідомив йому, що це вже другий смартфон, знайдений під час нещодавнього інциденту. З моменту публікації пост пана Бейтса отримав мільйони переглядів і десятки тисяч вподобань з моменту його публікації.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: