Смартфони

Samsung Galaxy S24 Ultra може отримати ексклюзивну версію Snapdragon 8 Gen 3

Share
Час читання: < 1 хв.

Чим ближче презентація Galaxy Unpacked 2024, тим більше чуток щодо Samsung Galaxy S24 Ultra. Цього разу, у X (колишній Twitter) з’явилася інформація про те, що цей флагманський пристрій знову отримає ексклюзивну версію процесора Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3. Точніше сказати, відразу дві версії, розігнану та звичайну.

Цією інформацією поділився інсайдер під ніком The Galox_alt. За його словами, смартфон оснащуватиметься відразу двома версіями процесора для різних ринків. Базова версія мобільного чіпсету має тактову частоту основного ядра Cortex X4 – 3,3 ГГц, тоді як ядро ​​розігнаної версії швидше на 100 МГц, тобто – 3,4 ГГц. Перша продаватиметься на ринку США та Південної Кореї, а друга — у всіх інших країнах.

Різниця невелика, і на те є одна вагома причина. Як вважають автори порталу Wccftech, Samsung не наважується на більший розгін через ризик виникнення зайвого нагріву і без того достатньо гарячого мобільного процесора (при збільшеній продуктивності його енергоефективність погіршилася на 11% порівняно з торішнім Snapdragon 8 Gen 2). Треба сказати, що поки що це лише чутки, а отже ймовірність цієї події явно не стовідсоткова. Тішить, що до початку презентації чекати залишилося зовсім недовго, вона відбудеться вже за 9 днів – 17 січня.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Samsung
  • Останні записи

    Ювілейні Apple Watch Series X отримають дуже важливу функцію для моніторингу здоров’я

    Напередодні анонсу нових гаджетів Apple, відомий інсайдер і журналіст Марк Гурман з Bloomberg повідомив, що…

    07.09.2024

    Чому важливо ставити смартфон на зарядку при 20-35%

    Багато користувачів заряджають свій мобільний телефон лише після повного розрядження батареї, вважаючи, що це допомагає…

    07.09.2024

    Nothing готує нові навушники Ear (Open)

    На виставці IFA 2024 у Берліні бренд Nothing представив абсолютно новий тип пристроїв — навушники…

    07.09.2024

    Фанат Minecraft дістався краю карти, витративши 7 років реального життя

    Однією з найбільших розваг для фанатів Minecraft є подорож до краю карти, що може займати…

    07.09.2024

    iPhone готується конкурувати з Galaxy у записі 4K та 8K відео

    Нові iPhone від Apple вже на підході, і за чутками, вони отримають кілька унікальних функцій…

    07.09.2024

    Новий витік розкриває тонкий дизайн Samsung Galaxy S25 Ultra

    Очікується, що Samsung представить Galaxy S25 Ultra вже через чотири місяці, і деякі його характеристики…

    07.09.2024