Офіційно підтверджено чіпсет OnePlus Ace 3, оперативну пам’ять, накопичувач та інші деталі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У четвер OnePlus анонсує OnePlus Ace 3 на китайському ринку. Напередодні запуску компанія випустила кілька нових постерів, які підтверджують ключові характеристики пристрою. Крім того, бренд також випустив фотографії пристрою в реальному житті.

Перший постер підтверджує, що найвища конфігурація OnePlus Ace 3 на базі Snapdragon 8 Gen 2 матиме до 16 ГБ оперативної пам’яті LPDRR5x та до 1 ТБ пам’яті UFS 4.0. Компанія підтвердила, що він буде оснащений блоком розсіювання тепла площею 9140 мм2 VC. Бренд також показав, що пристрій досяг вражаючого результату в 1 743 901 балів в тестах AnTuTu.

За словами OnePlus, Ace 3 має найбільшу площу розсіювання тепла в своєму класі, оснащений теплорозсіювальною структурою аерокосмічного класу та має покращену теплопровідність матеріалів, з яких виготовлений теплорозсіювач. Таким чином, Ace 3 може підтримувати пікову продуктивність протягом тривалого часу з надзвичайною стабільністю.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На третьому плакаті OnePlus заявляє, що суперкомп’ютерний движок мікроархітектури Ace 3 підвищить продуктивність на вражаючі 9,4 відсотка за ідентичних умов платформи та сценаріїв. Впровадження нової технології рекомбінації генів пам’яті 2.0 значно покращує загальний користувацький досвід, забезпечуючи швидшу та стабільнішу роботу з великими обсягами пам’яті. Крім того, впровадження нової технології зберігання даних гарантує безперебійне використання до 4 років.

Вище показано кілька реальних зображень OnePlus Ace 3. Пристрій буде доступний у таких відтінках, як Star Black, Moon Sea та Sand Gold. Інші повідомлення стверджують, що пристрій може з’явитися в Китаї за стартовою ціною близько 3299 юанів (~$462).

Як відомо, 23 січня очікується дебют цього ж пристрою, що й OnePlus 12R, на світовому ринку. Хоча 12R буде доступний у чорному та синьому кольорах, він навряд чи буде доступний у золотому варіанті.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

ДЖЕРЕЛОGIZMOCHINA

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.