У мережу витекли фото і характеристики наддешевого смартфона Moto G Play (2024)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Уже зовсім скоро Moto G Play (2024) – новітній смартфон компанії – з’явиться на ринку.

Завдяки витокам від OnLeaks і SMARTmania, ми вже знаємо, який він матиме вигляд. Цей бюджетний апарат обіцяє запропонувати користувачам відмінні характеристики за доступною ціною.

Новинка отримає дисплей з отвором для камери посередині і, як очікується, товсте підборіддя. На задній панелі розташується прямокутний блок камери з двома отворами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Але лише один з них містить камеру, другий призначений для спалаху. На відміну від моделі 2023 року, у нового пристрою буде тільки одна задня камера.

Смартфон також має плоскі рамки, з кнопками гучності та живлення праворуч і слотом для SIM-карти ліворуч.

Кнопка живлення виконуватиме функцію сканера відбитків пальців. На нижній частині пристрою розташований порт USB-C, мікрофон і динамік, а зверху розташований роз’єм для навушників 3,5 мм.

Moto G Play (2024) отримає процесор Snapdragon, але поки невідомо, чи буде він підтримувати 5G. Смартфон працюватиме на Android 13 і матиме 4 ГБ оперативної пам’яті та 64 ГБ розширюваної вбудованої пам’яті, хоча, ймовірно, будуть доступні й інші варіанти.

З іншого варто відзначити 6.5-дюймовий FullHD+ LCD-дисплей з частотою оновлення 90 Гц, акумулятор на 5000 мАг з підтримкою зарядки потужністю 15 Вт, а також ціну в $169.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.